مریم مطهریراد در صفحه شخصی خود نوشت: قدیمیها یکسری اصطلاحات داشتند که امروزه کمکاربرد شده؛ مثلاً میگفتند: «الهی به یُمن قدم فلانی همه چیز رو به راه بشه.» میخوام از این اصطلاح برای دریافت انرژی خوبش استفاده کنم و بگم: امیدوارم به یُمن قدم این رمان، حال و احوال وطن و هموطن روز به روز بهتر بشه.
او در ادامه از استقبال داستاننویسان از این اثر گفت و نوشت: رمانی که استاد شهسواری و بسیاری دیگر تحسینش کردند و شهرنوش پارسیپور در وصف صحنه خانه از صحنههای رمان گفت، این صحنه ارزشی معادل یک صحنه خوب پلیسی را دارد.
کتاب جدید مطهریراد داستان یک زن و مواجهه او با فراز و فرود زندگیاش را روایت میکند. زندگانی هر کسی دستخوش فراز و نشیبهای فراوانی است که برخی از آن اتفاقات نام معجزه به خود میگیرد. معجزه معلق روایت زندگی پرماجرای زنی به نام «ماهنی» است. آنجا که در تهران آرام آرام زندگیاش را میسازد و به یکباره فرو میریزد و پی روزنه نجات به عادت دیرینه کودکیاش پناه می برد… .
قلم رنگارنگ مریم مطهریراد و گونه جنایی پلیسی داستان، خصوصاً در نیمه دوم اثر، خواندن این رمان پرکُشش را به تجربهای لذتبخش تبدیل میکند.
«ماهنی» نماد زنان ایرانی است که برای سر پا نگه داشتن تقدیر خود، از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنند و همین اراده او در کنار معجزات زندگانی است که همواره کورسوی امیدی را برای خواننده باقی میگذارد.
رمان «معجزه معلق» در ۲۹۳ صفحه، در سال 1401 از سوی انتشارات شهرستان ادب و در گروه کتابهای مدرسه رمان منتشر شده است.